Met trots stellen wij aan je voor: Narrin Sterre Spronk ❤️💛💚

Hoi ik ben (narrin) Sterre Spronk en ben 11 jaar oud. Ik zit op SBO de Wingerd in Cuijk.

Mijn grootste hobby is het dansen bij de foekepot. Ik Vind het super leuk om te dansen. Dit is nu mijn 2e seizoen bij de Elfkes. Helaas hebben we door corona nog niet veel kunnen dansen.

Chris-jan is het komen vertellen aan mijn ouders, ongeveer 5 weken voor de verschijning. De dag erna zijn we nieuwe schoenen wezen kopen, want ik had nieuwe nodig. We kochten nog een extra paar rode en zwarte schoenen. Tijdens het schoenen kopen wist ik nog van niks. Nadat we thuis waren, werd later op de avond door papa en mama verteld dat ik narrin werd. Maar dit was nog voor iedereen een groot geheim.

Mama en papa hadden een hele mooie jurk gezien voor mij als narrin. Echter duurde het steeds langer voordat hij binnen kwam en de tijd werd steeds korter. Waarop mama en papa besloten om van 2 jurken 1 te laten maken dat er hetzelfde uit zou zien als ze in gedachten hadden. Maar ja, het moest geheim blijven. “Hoe gaan we de jurk nu laten maken en houden we het voor iedereen geheim”? Met hulp van Jessica konden we de jurk laten maken zonder dat diegene (Elise) wist dat de jurk voor mij bedoeld was. Want ook voor haar moest het geheim blijven tot aan de verschijning en dat is gelukt.

Ik was heel erg zenuwachtig die dag en vond het super om door de poort uit te komen als narrin van de Foekepot. In de zaal was mijn beste vriendin die wist van niks. En we hadden ook familie en een paar vrienden uitgenodigd om bij mijn verschijning aanwezig te zijn.

Ik kijk erna uit om alle activiteiten mee te mogen gaan maken. Maar het meeste kijk ik uit naar onze eigen receptie en om samen met jeugdprinses Dirkje en Jeugdprins Pieter samen op de wagen van de Foekepot te staan.

Ik kijk ernaar uit om met iedereen samen carnaval te vieren.

Tekst interview: Marcel Olivier | Foto: Mooi & Mooi Fotografie