27 december kaartverkoop Pronkzittingen Ut Gèrmelaand

Op zondag 27 december vindt de officiële kaartverkoop van de pronkzittingen weer plaats. De locatie deze keer is het Lagerhuis aan de Beerseweg 9 te Mill. De voorverkoop start om 19.00 uur, maar de zaal gaat al om 18.00 uur open.
De data van de zittingen zijn dit jaar:
Vrijdag 15 en zaterdag 16 januari en vrijdag 22 en zaterdag 23 januari.
 
MAAR LET OP!!!
Ook dit jaar start de pronkzitting weer op vrijdagavond 15 januari met een seniorenzitting. De toegangsprijs voor deze zitting is € 7,50. Hiervoor is geen voorverkoop. Deze kaartjes zijn op de avond zelf aan de kassa van Myllesweerd verkrijgbaar. Ze zijn vanaf 18.30 uur te koop deze avond begint al om 19.00 uur.
 
Voor de pronkzittingen van 16, 22 en 23 januari is dus de voorverkoop. De prijzen van de kaartjes zijn € 12,50 per persoon. Je kan per persoon 4 kaartjes kopen en OP is OP, en VOL is VOL. Alle avonden beginnen om 20.00 uur. Er worden geen kaartjes verkocht voor het balkon.
 
Dit jaar hebben we weer de volgende deelnemers.
Dansmariekes van de Foekepot, de Elfkes en de
Germerinnekes, Jut en Jul, Bravro’s, Klien Grut, GerMills, Duk Zat, Heddekkes, de dames van de schmink.
De tonpraters van dit jaar zijn Maarten van Tienen en Frank Peters en bij de senioren zitting is Pietje de Grondwerker te beluisteren.
 
De presentatie van deze avond is in handen van Jeroen van de Heuvel.
 
Meer weten over deze en alle andere activiteiten in Ut Gèrmelaand? Like dan onze Facebookpagina en zie www.germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter