40e keer kinderoptocht in Mill

Jeugdcarnavalsvereniging de Foekepot bestaat in 2017 al 55 jaar. Maar dinsdag 9 februari 2016 wordt er alvast een ander jubileum gevierd. Namelijk voor de veertigste keer is er een kinderoptocht. Dat is een heel mooie prestatie. De Foekepot hoopt dan ook dat er ook dit jaar weer heel veel kinderen mee zullen doen.
 
Als je als individueel mee doet, kan je voor de optocht een deelnemersnummer ophalen in Myllesweerd. Maar als je met meer kinderen als een groep mee wilt doen, dan kan dat natuurlijk ook. Vanaf 3 kinderen ben je al een groep. Groepen moeten zich echter wel van te voren aanmelden. Dit kan tot en met donderdag 4 februari 2016 en wel bij Jeroen Spronk, Kanariestraat 43 in Mill. Telefoon 06 – 34 29 99 73.
 
Voor de groepen zijn er 2 verschillende prijzen te winnen namelijk:
– groepen met begeleiding. Dit wil zeggen dat er in je groep verklede volwassenen meelopen.
– groepen zonder begeleiding.
 
De Foekepot hoopt en verwacht net als de afgelopen jaren, dat de kinderen weer heel leuk en origineel voor de dag komen en ze vertrouwen erop dat het weer een prachtige happening wordt.
Alle kinderen uit Mill en de verre omgeving kunnen hieraan mee doen.
 
De optocht is op dinsdag 9 februari 2016. Als je mee wilt doen, dan verwachten we je om 12.45 uur bij Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill. De optocht start om 13.11 uur.
 
Voor iedere deelnemer is er na afloop een verrassing. De meest originele creatie maakt kans op een mooie prijs, de Willie Wortel Trofee.
 
Hopelijk hebben we dit jaar weer heel veel deelnemers en maken we er weer een prachtige Kinderoptocht van.
 
Mocht nog niet alles duidelijk zijn, dan kan je altijd op onze website kijken, www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter