Aanstaande zondag (21 januari) bezorging van de Germekrant in Mill

Komend weekend, zondag 21 januari zal de jaarlijkse Germekrant weer huis aan huis verspreid worden in Mill. Deze carnavalskrant staat ook dit jaar weer vol met carnavalsnieuws, interviews, foto’s en advertenties van ondernemers die carnaval in Mill een warm hart toedragen. SCM ’t Germelaand dankt al deze adverteerders voor hun enthousiaste medewerking zodat de krantencommissie er weer een mooie, kleurige en interessante Germekrant van heeft kunnen maken.

De Germekrant zal door de vrijwilligers van SCM ’t Germelaand zondag 21 januari vanaf 11.11 uur huis aan huis verspreid worden in Mill. Deze carnavalskrant wordt u gratis aangeboden, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Uw donatie kan contant in de collectebus, maar een digitale donatie via de QR-code in de Germekrant en op de collectebus kan uiteraard ook. Alle financiële bijdrages komen ten goede aan de carnavalsactiviteiten in Mill.

Mocht u om welke reden dan ook een extra Germekrant willen of heeft u na zondag 21 januari geen Germekrant ontvangen? Dan zijn deze vanaf maandag 22 januari zolang de voorraad strekt af te halen bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat en Shell Schimmel aan de Schoolstraat in Mill.

Wilt u reageren op de Germekrant of wellicht actief helpen om deze carnavalskrant komend jaar redactioneel te vullen, vorm te geven of dit en of komend jaar mee te verspreiden? Mail dan naar de verantwoordelijke werkgroep van deze carnavalskrant via germekrant@germelaand.nl

Foto Kristel Beelen