Bedankt!

Helaas Carnaval 2015 – 2016 zit er weer op.
Het was een kort maar wel heel leuk seizoen. Stichting Carnaval Mill, oftewel Ut Germelaand kan terugkijken op tal van heel leuke en geslaagde activiteiten. Er waren vele hoogtepunten.
 
Bij het jeugdcarnaval heeft dit jaar “de Girlpower” geheerst met Prinses Dania (v.d Velden) en Narrin Britt (van Eijbergen) als prima vertegenwoordigers. Zij hebben een prachtseizoen achter de rug. De Pronkzittingen waren van een hoge kwaliteit en ook de jongerenbals waren gezellig.
Ook onze Jongkvrouwen Fieke (Weren) en Iris (van Gemert) hebben een heel goede indruk achtergelaten. Ook zij kunnen terugzien op een prima carnaval.
De boerenbruiloft was ook een heel gezellige happening met onze Boer Ties (Bas van Lith) en Boerin Anna (Christ’l van der Burgt). Zij hebben van deze dag een onvergetelijke gemaakt.
Prins Jan de Derde en Prinses Kristel hebben ook deze carnaval enorm genoten.
 
Het begon met de H. Mis, daarna de sleuteloverdracht. En verder alleen maar feesten, feesten en nog eens feesten. De zaterdagavond was heel druk bezocht. De optocht op zondag was van een heel hoog niveau. En de boerenbruiloft en de dweiltocht op maandag was ook supergezellig. En op dinsdag was er eerst het carnavalsontbijt. Jammer was wel dat de jeugdoptocht niet door kon gaan. Maar de Foekepot wist er voor alle deelnemers in Myllesweerd toch een mooi feestje van te maken. Daarna was er nog de sfeer van weleer. En op dinsdagavond was het alweer Sluitingsavond. Deze was erg gezellig en druk bezocht. Op deze avond werd afscheid genomen van alle Hoogheden. Zij allen hebben ervoor gezorgd dat
carnaval 2015-2016 een feest was om nooit meer te vergeten.
 
CHAPEAU VOOR PRINS JAN DE DERDE, ZIJN PRINSES KRISTEL, JEUGDPRINSES DANIA, NARRIN BRITT, BOER TIES, BOERIN ANNE, JONGKVROUWE FIEKE EN JONGKVROUWE IRIS!!!!
 
Maar wie gaat er het carnavalsseizoen 2016 – 2017 in Mill voorop? Voor wat betreft het Prinsenpaar en het Boerenpaar kunt u dat nu al mee bepalen. Wie zou u graag als het 59e Prinsenpaar van ’t Germelaand willen zien. En wie zou u als Boerenbruidspaar geschikt vinden.
 
U kunt nu al de namen indienen. Daarvoor kunt u mailen naar pkc@germelaand.nl en naar boerenpaar@germelaand.nl.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter