Bezorging van de Germekrant op zondag 5 februari

Foto Kristel Beelen

Volgend weekend zal de jaarlijkse Germekrant weer huis aan huis verspreid worden in Mill. Deze carnavalskrant staat ook dit jaar weer vol met carnavalsnieuws, interviews, foto’s en advertenties van ondernemers die carnaval in Mill een warm hart toedragen. SCM ’t Germelaand dankt al deze adverteerders voor hun enthousiaste medewerking zodat de krantencommissie er weer een mooie, kleurige en interessante Germekrant van heeft kunnen maken.

De Germekrant zal door de vrijwilligers van SCM ’t Germelaand zondag 5 februari vanaf 11.11 uur huis aan huis verspreid worden in Mill. Deze carnavalskrant wordt u gratis aangeboden, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Uw donatie kan contant in de collectebus, maar een digitale donatie via de QR-code in de Germekrant en op de collectebus kan uiteraard ook. Alle financiële bijdrages komen ten goede aan de carnavalsactiviteiten in Mill. Mocht u om welke reden dan ook een extra Germekrant willen of heeft u na zondag 5 februari geen Germekrant ontvangen? Dan zijn deze vanaf maandag 6 februari af te halen bij Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat en Shell Schimmel aan de Schoolstraat in Mill.

De krantencommissie kan voor het komende seizoen extra hulp van vormgevers en redactieleden goed gebruiken. Belangstelling om hierbij aan te sluiten? Stuur dan een mailtje naar germekrant@germelaand.nl