Biercantus 2016

Na het geweldige succes van de Biercantus 2015, organiseren wij in 2016 wederom een Biercantus. De opbrengst is evenals vorig jaar bestemd voor het 55 jarig jubileum van jeugdcarnavalsvereniging De Foekepot.

Houdt u van zingen en gezelligheid, dan is de Biercantus op 15 oktober voor u een aanrader. Dit jaar zullen er behalve Nederlandstalige nummers ook een aantal Engelstalige deuntjes  in Myllesweerd ter gehore worden gebracht. Het is de bedoeling dat u uit volle borst meezingt! De tweede Millse Biercantus zit tussen een studentencantus en het Duitse Oktoberfest in. De studentencantus staat bekend om zijn strenge regels, de Duitse versie staat bekend om de Dirndls. Deze twee zaken zijn bij de Millse Biercantus geschrapt, het bier en de gezelligheid zijn echter gebleven.

Tijdens de Millse Biercantus wordt alles voor u geregeld. Wanneer u Myllesweerd binnenloopt wordt u verwelkomd en krijgt u een plaats toegewezen. Daarna kunt u een natje en een droogje bestellen dat bij u aan tafel wordt gebracht. Dit kan natuurlijk een pul bier zijn, maar voor wijn en fris zit u ook goed. Daarnaast komen er later op de avond versnaperingen langs.  Wanneer u uw zitplaats heeft gevonden, zal de band Mari en de Maries de hele avond bekende Nederlandstalige en of Engelstalige nummers spelen waarbij u alles moet meezingen! Iedereen krijgt het speciale Cantus Blérbuukske met daarin alle teksten van de avond. Ook op groot scherm worden de teksten geprojecteerd. Deze liedjes kunnen door iedereen gekocht worden. De naam of namen komen dan in het Cantus Blerbuukske te staan. Hierover volgt te zijner tijd nog meer informatie.

De Biercantus-commissie ziet u graag op zaterdag 15 oktober. Kaarten kosten € 5,00 per stuk en deze zijn nu al te verkrijgen aan de balie van Myllesweerd,  Café Libre en Café De Winkel. Kaarten zijn ook op de avond zelf te koop, maar dan betaalt u € 7,50 per kaartje. Op = op! De deuren van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill gaan om 20:30 uur en de Cantus start stipt om 21:00 uur.

Graag tot zaterdag 15 oktober!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter