Bijzonder seizoen met bijzonder prinsenpaar voor SCM ’t Germelaand

Op 27, 28 en 29 oktober aanstaande staat het 66-jarig jubileum van het openbaar carnaval in Mill op het programma. Dit alles in sporthal de Looierij in Mill. In het kader van dit bijzondere jubileum verschijnt er in het weekend van 14 oktober ook een speciale extra Neije Krant met daarin veel verhalen, interviews, foto’s en meer over 66 jaar carnaval in Mill. Deze krant zal 2 weken voor dat jubileumweekend in zowel Mill als Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord samen met de wekelijkse Neije Krant in de bus vallen.

Normaal gesproken is er tijdens een carnavalsseizoen waarin men een jubileum viert ook een jubileum prinsenpaar. Maar door de 2 jaren dat er in verband met corona geen carnaval gevierd kon worden en er geen normaal carnavalsseizoen was, loopt dit niet meer gelijk. Vandaar dat op zaterdag 11 november het 64e prinsenpaar van ’t Germelaand zal verschijnen in Myllesweerd. Een bijzonder prinsenpaar dus, want verschijnen op de elfde van de elfde, dat is uiteraard het mooiste wat er is voor een prinsenpaar. Maar onduidelijk is op dit moment of er überhaupt al een prinsenpaar gevraagd is. Naar verluid doet de speciale prinsen-begeleidingscommissie dit rond de Millse kermis, maar of dat dit bijzondere jubileumseizoen ook zo is? De witte rook is nog niet gezien, dus . . .

Op die elfde van de elfde zullen samen met het 64e prinsenpaar tijdens d’n Anvang in Myllesweerd ook de nieuwe jongkers gaan verschijnen. Maar wie dat zullen zijn? Dat kun jij nog mee gaan beslissen. Je kunt namelijk nog steeds je favoriete kandidaten aanmelden. Uiteindelijk gaat de jongkercommissie met al die kandidaten aan de slag om daaruit het 14e jongkerpaar te kiezen. Surf direct naar de site van ’t Germelaand en lever je kandidaten aan. Dit kan via https://germelaand.nl/kandidaten-jongkerpaar/

Reserveer het jubileumweekend in je agenda, scoor tijdig de tickets hiervoor via www.germelaand.nl en reserveer ook 11 november in de agenda voor het openingsbal van het carnavalsseizoen 2023 – 2024 in Mill. Want om meerdere redenen belooft dit een super mooi en meer dan verrassend carnavalsseizoen te worden!