Blèravond 2016 was een grandioos succes!!

Afgelopen zaterdag was er weer de jaarlijkse blèravond van Stichting Carnaval Mill.
Deze avond met allemaal schlagers van eigen bodem is elk jaar weer het startschot van het carnavalsseizoen. Dit jaar streden 6 teams om de felbegeerde Gèrmebokaal. En het was weer een zeer geslaagde avond. De jury die bestond uit 9 mensen van allerlei leeftijden, hadden er weer een hele kluif aan, om te beoordelen, welk nummer dit jaar de Schlager van Carnaval Mill 2016-2017 zou zijn.
De groepen die meededen waren De Professors, dit zijn echte outsiders, want zij hebben deze bokaal al diverse keren gewonnen. Café de Winkel had ook een delegatie. Zij gingen er dit jaar met de publieksprijs vandoor. De Foekepot had ter gelegenheid van het jubileum ook besloten om met een grote groep mee te doen. Dit bleek ook een groot succes, dus wie weet, doen ze volgend jaar weer mee. Nog Enne, een zeer gedreven groep, die voor een spektakel zorgden op het podium met hun vlaggen. En dan was daar nog Altied Schik. Deze groep bestond uit acht enorm enthousiaste jonge meiden, die de zaakjes goed voor elkaar hadden. En last but not least Brabants Bont. Zij gingen uiteindelijk met de Gèrmebokaal aan de haal.
De avond was zeer geslaagd, iedereen, zowel de deelnemers als de juryleden en het publiek hadden een heel leuke, gezellige avond gehad.
De blèrcommissie, wil dan ook iedereen, die aanwezig was op deze avond bedanken.
De uitslag ziet u hieronder.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter