Blèrcommissie SCM Ut Gèrmelaand ook al actief!

Ook de Blèrcommissie van SCM ’t Germelaand is alweer begonnen met hun voorbereidingen. Dit jaar is de blèravond op zaterdag 7 november. Iedereen is natuurlijk zeer benieuwd wie de opvolgers zijn van Prins Jack II en Prinses Marieke. Maar voordat het zover is, zal er weer flink gestreden gaan worden om de gèrmebokaal. Wie zal dit jaar met de eer gaan strijken? Vorig jaar was het duo M&M de grote winnaar.

Er is wel besloten om wat veranderingen in de prijzen aan te brengen. De winnaar van de Blèravond kan maar liefst voor € 150,- aan consumptiebonnen winnen. Nummer twee gaat met consumptiebonnen ter waarde van € 50,- aan de haal.

Echter hebben we dit jaar nog een extra prijs namelijk de PUBLIEKSPRIJS. Alle bezoekers van de blèravond, krijgen die avond de kans om op hun favoriete groep/artiest te stemmen. Degene met de meeste stemmen kan ook maar liefst € 100,- aan consumptiebonnen winnen.

Dus er zijn nu nog meer redenen om u aan te melden als deelnemer van de Blèravond. Mocht u zelf geen liedje kunnen maken, dan heeft de Blèrcommissie genoeg materiaal voorhanden om te helpen.

Voor deelname kunt u zich aanmelden bij: bleravond@germelaand.nl

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter