“Carnavalshoogheden Gèrmelaand 2020”

Foto Kristel Beelen Mooi & Mooi Fotografie

Opnieuw gezamenlijk carnavalsfeest met festival- en dorpsgevoel in Mills Aldendrielpark

Na een succesvol carnaval in 2019 organiseren de horecaondernemers in Mill ook dit jaar gezamenlijk het carnavalsfeest in het Aldendrielpark. De eigen kroegen blijven zoals ook tijdens de kermisfeesten 2018 en 2019 en carnaval 2019 gesloten. Alle verbeterpunten van de eerste editie zijn verwerkt in het carnavalsfeest 2020.

Een van die veranderingen is dat Cafe de Steek gelijkvloers is geworden en iets groter, maar wel met behoud van de originele cafésfeer. Totaal blijven het weer 5 dagen feest op 4 feestlocaties in het Aldendrielpark, toegang helemaal gratis en voor alle leeftijden is er de geschikte feestlocatie en muziek- en entertainmentprogramma te vinden.

Door de 4 verschillende locaties in het Aldendrielpark wist men een festival- en dorpsgevoel te creëren in het park. Dat zal ook deze carnaval weer gebeuren. Naast Café de Steek is er ook weer de Gèrmestal, Buurvrouw Janssen en de Feest!tent. Daarnaast zijn er mogelijkheden om in het park te eten en kan men ook op het binnenplein gezellig vertoeven. Dat alles met een gratis toegankelijk muziek- en entertainmentprogramma zal er weer voor zorgen dat jong en oud zich prima zal vermaken van vrijdag 21 tot en met dinsdag 25 februari.

Naast het entertainmentprogramma van de gezamenlijke horeca, zijn er uiteraard ook de activiteiten van Stichting Carnaval Mill te vinden. Dat start al op vrijdagavond met de jeugdsleuteloverdracht aan alle jeugdhoogheden uit onze gemeente en het Jongkerfeest. Op zaterdagavond is er de sleuteloverdracht aan de prinsenparen van onze gemeente, op zondag de prijsuitreiking van de carnavalsoptocht, maandagmiddag de boerenbruiloft van Lies en Anna en dinsdagmiddag de kinderoptocht. Dinsdagavond is er een daverende sluitingsavond met afscheid van alle carnavalshoogheden.

Rond al die activiteiten van SCM ’t Gèrmelaand is er ook veel muziek en entertainment. De komende weken zal men hier steeds meer over bekend maken.

Dit is alvast het programma op vrijdag en zaterdag:

Vrijdag 21 februari:
Tijden: 18:00 – 01:30

Jeugdsleuteloverdracht

Township Party met Blackfout

Jongkeravond met Silsation

Zanger Bas

DJ Danzzit
Zaterdag 22 februari:
Tijden 16:30 – 01:30

Beer Yoga + Feest DJ Joost

DJ Danzzit

Sleuteloverdracht

Maarten De Groot

Joey Festa

Schorre Chef & MC Vals

Meer weten en op de hoogte blijven? Like de Facebookpagina en zie www.carnavalmill.nl