De Rabo ClubSupport ondersteunt met jouw hulp Stichting Carnaval Mill

Ook dit jaar is Stichting Carnaval Mill geselecteerd door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen om mee te doen aan de Rabo Clubsupport.

Tijdens de coronajaren zijn veel activiteiten stil komen te liggen. De bekendheid met het carnavalsfeest bij met name de jongere Gèrme is daardoor een stuk minder geworden. We proberen alles op alles te zetten om de betrokkenheid van alle Millenaren met het carnavalsfeest te vergroten.

Het bedrag dat opgehaald wordt bij deze campagne wordt dit carnavalsseizoen daarom weer gebruikt ter promotie van het jeugdcarnaval.

– online stemmen –

Alle leden van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen (vanaf 12 jaar) kunnen tussen 4 en 26 september a.s. hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Hoe meer stemmen een club krijgt, des te groter het bedrag wat de club ontvangt. Stemmen kan via de Rabo App (service, algemeen, lidmaatschap) of via de website: www.rabo.nl/clubsupport en selecteer je drie favoriete clubs.

– ben je nog geen lid –

Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar wel klant bij deze bank? Lid worden kan eenvoudig via de Rabo app.

Deze Rabo Clubsupport kan een heel mooi bedrag opleveren om de activiteiten van Stichting Carnaval Mill (te vinden onder: Germelaand Mill – kunst en cultuur | carnaval) een positieve boost te geven om er weer een mooi feest van te maken.

Alvast bedankt….ALAAF!!