De Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt met jouw hulp Stichting Carnaval Mill

Ook dit jaar is Stichting Carnaval Mill geselecteerd door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen om mee te dingen naar de Rabobank Club kas campagne.
Stichting Carnaval Mill heeft als doel om carnavalsactiviteiten te organiseren voor volwassenen en voor de jeugd van groot tot klein. Dit gebeurt door middel van jeugdpronkzittingen, een eigen liedjesavond en uiteraard met een eigen jeugdprinsenpaar en nar.
Verder organiseert Stichting Carnaval Mill tijdens de carnaval op zondag-, maandag- en dinsdagavond jongerenbals voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar. Deze avonden willen wij, net als tijdens afgelopen jeugdbals nog aantrekkelijker maken, zodat vooral deze jongeren betrokken blijven bij het hele carnavalsgebeuren in Mill. Dit jaar is een groot succes geworden door bekende artiesten aan te trekken.
Stichting Carnaval Mill is nog steeds bezig om de grote carnavalsoptocht in de toekomst ongemotoriseerd te laten verlopen. Zij willen jongeren helpen met het leren bouwen van een ongemotoriseerde wagen. Hiervoor is lesmateriaal beschikbaar die op scholen gebruikt worden. Stichting Carnaval Mill heeft hier al plannen voor op tafel liggen.
Alle mensen die lid van de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen zijn, kunnen tussen 2 mei en 22 mei hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Dit kan men online doen via www.mijnbankenik.nl/lvcm. Ieder mag 5 stemmen uitbrengen.
Deze Rabobank Clubkas Campagne kan een heel mooi bedrag opleveren om de activiteiten van Stichting Carnaval Mill een positieve boost te geven.
Geef je jouw stem aan Stichting Carnaval Mill? Bedankt hiervoor. ALAAF!!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter