De Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt met uw hulp Stichting Carnaval Mill

Ook dit jaar is Stichting Carnaval Mill geselecteerd door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen om mee te doen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Stichting Carnaval Mill heeft als doel om carnavalsactiviteiten te organiseren voor volwassenen en voor de jeugd van groot tot klein.

DOEL

Het bedrag dat opgehaald wordt bij deze campagne wordt dit jaar gebruikt voor de Regionale Zitting die Stichting Carnaval Mill ieder jaar organiseert. Een activiteit voor en door mensen met een verstandelijke beperking uit de hele regio. Een avond vol optredens en acts verzorgd vanuit de doelgroep zelf en waarbij tussen de optredens door flink gedanst en gehost wordt. Aan het begin van de avond verschijnt er ieder jaar een speciaal prinsenpaar dat die avond voorop gaat in alle polonaises.

 

ONLINE STEMMEN

Alle mensen die lid van de Rabobank Land van Cuijk en  Maasduinen zijn, kunnen tussen 10 en 28 september a.s. hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Zaterdag 8 september a.s. ontvangen alle leden hiervoor een stemkaart met unieke stemcode per post. Dus houd de brievenbus goed in de gaten. Stemmen kan via de site: www.clubkascampagne.nl

 

NOG GEEN LID

Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar wel klant bij deze bank? Lid worden is eenvoudig te regelen en ook nog eens gratis. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/

 

HOE MEER STEMMEN HOE GROTER DE UITKERING

Hoe meer stemmen er op onze stichting worden uitgebracht, hoe meer wij krijgen uitgekeerd. In totaal krijgen alle leden vijf stemmen tot hun beschikking, waarvan er maximaal twee op één club uitgebracht kunnen worden. Wij hopen dat we in ieder geval op twee van jouw stemmen mogen rekenen.

Deze Rabobank Clubkas Campagne kan een heel mooi bedrag opleveren om deze activiteiten van Stichting Carnaval Mill een positieve boost te geven.

Alvast bedankt….ALAAF!!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter