De Rabobank Clubkas Campagne ondersteunt met uw hulp Stichting Carnaval Mill

Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen heeft een nieuwe campagne op touw gezet om clubs in uw eigen dorp of regio te ondersteunen bij goede projecten, die voor de samenleving belangrijk zijn.

Ook Stichting Carnaval Mill is hiervoor door de Rabobank geselecteerd.
Stichting Carnaval Mill  heeft als doel om carnavalsactiviteiten te organiseren voor volwassenen en voor de jeugd van groot tot klein.
Dit gebeurt door middel van jeugdpronkzittingen, een eigen liedjesavond en uiteraard met een eigen jeugdprinsenpaar en nar.

Verder organiseert Stichting Carnaval Mill tijdens de carnaval op zondag-, maandag-  en dinsdagavond jongerenbals voor kinderen van 12 tot en met 17 jaar. Deze avonden willen we nog aantrekkelijker maken, zodat vooral deze jongeren betrokken blijven bij het hele carnavalsgebeuren. Er worden momenteel door het bestuur hiervoor allerlei  nieuwe ideeën uitgewerkt.

Stichting Carnaval Mill is bezig om op termijn de grote Carnavalsoptocht ongemotoriseerd te laten verlopen. In 2016 hoopt de vereniging hierin al grote stappen te kunnen zetten. In 2017 zou de Carnavalsoptocht in Ut Gèrmelaand volledig ongemotoriseerd moeten zijn.

HOE WORDT ER GESTEMD?

Alle mensen die lid van de Rabobank Land van Cuijk en  Maasduinen zijn, kunnen tussen dinsdag  3 november tot maandag 16 november hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Dit kan men online doen. Ieder mag 5 stemmen uitbrengen.

HOEVEEL IS UW STEM WAARD?

De waarde van elke stem is afhankelijk van het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Het totaal bedrag van 135.000 euro dat de Rabobank beschikbaar stelt, wordt gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. Vervolgens ontvangen de deelnemende verenigingen dat bedrag maal het aantal op de club uitgebrachte stemmen.

Deze Rabobank Clubkas Campagne kan een heel mooi bedrag opleveren om de activiteiten van Stichting Carnaval Mill een positieve boost  te geven.

In november ontvangen alle leden van de Rabobank een uitnodiging om hun stem uit te brengen.

Dus bij deze een oproep aan alle leden van de Rabobank om te stemmen op Stichting Carnaval Mill.

Geef uw stem aan Stichting Carnaval Mill. Bedankt hiervoor.

ALAAF!!

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter