De Rabo Clubsupport ondersteunt met jouw hulp Stichting Carnaval Mill

Ook dit jaar is Stichting Carnaval Mill geselecteerd door Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen om mee te doen aan de Rabo Clubsupport.

BESTEDINGSDOEL

Het bedrag dat opgehaald wordt bij deze campagne wordt volgend seizoen gebruikt ter promotie van het jeugdcarnaval. Stichting Carnaval Mill probeert met name de carnaval vierende jeugd in Mill te houden, want op deze manier is de Stichting verzekerd van het voortbestaan van het carnaval in Mill.

ONLINE STEMMEN

Alle leden van de Rabobank Land van Cuijk en  Maasduinen (vanaf 12 jaar) kunnen tussen 5 oktober en 25 oktober a.s. hun stem(men) uitbrengen op hun favoriete club. Stemmen gebeurt dit jaar op een andere manier als voorgaande jaren. Stemmen kan door in te loggen in de app van de Rabobank of op de website van de Rabobank en via “zelf regelen” en vervolgens “mijn lidmaatschap” op Rabo Clubsupport te klikken.

NOG GEEN LID

Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar wel klant bij deze bank? Lid worden is eenvoudig te regelen en ook nog eens gratis via: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport/

HOE MEER STEMMEN HOE GROTER DE UITKERING

Hoe meer stemmen er op onze Stichting worden uitgebracht, hoe meer wij krijgen uitgekeerd. In totaal krijgen alle leden vijf stemmen tot hun beschikking, waarvan er maximaal twee op één club uitgebracht kunnen worden. Wij hopen dat we in ieder geval op twee van jouw stemmen mogen rekenen.

DEELNEMERS

Onze stichting vind je via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl/land-van-cuijk-maasduinen/deelnemers/details/105140-stg-carnaval-mill?zoekterm=mill

Deze Rabo Clubsupport kan een heel mooi bedrag opleveren om de activiteiten van Stichting Carnaval Mill een positieve boost te geven, want we hopen er volgend seizoen weer een mooi feest van te kunnen maken.

Alvast bedankt….ALAAF!!