Deelnemers aan Millse pronkzittingen leggen laatste hand aan act – Finale zitting met extraatje

Foto Cockie Kremers

Volgend weekend, vrijdagavond 27, zaterdagavond 28 en zondagmiddag 29 januari worden de pronkzittingen in Mill weer gehouden. De deelnemers leggen rond deze tijd de laatste hand aan hun act, teksten worden her en der nog wat aangepast aan de actualiteit, liedjes en dansjes worden nog een keer goed gerepeteerd en de juiste kleding wordt verzamelt en gepast. Uiteraard nemen ook de zenuwen toe, want na 2 seizoenen zonder echt carnaval en sowieso geen pronkzittingen is het ongetwijfeld voor deelnemers weer even spannend het podium op te gaan.

Finale zitting

De pronkzitting op zondagmiddag 29 januari, met de naam Finale Zitting, krijgt een extraatje. Die middag worden bezoekers en deelnemers getrakteerd op wat lekkere mini-snacks. Dit om een extra feestelijk tintje te geven aan de laatste pronkzitting van dit seizoen.

Kaartjes

Zin in een gezellige pronkzitting en genieten van de meest uiteenlopende acts door artiesten van eigen bodem maar nog geen toegangskaartje? Check dan bij Francy Coppens naar de beschikbare tickets. Deze kosten 12,50 euro. Bel met Francy op 06 20 82 88 08.

Programma

Dit jaar zijn er 2 nieuwe acts op de zittingen. Hiervoor zorgen  Erik Gabriëls en Gerard van den Buijs. Wat zij precies gaan doen blijft nog even een verrassing. Verder zijn er optredens van de Ex-prinsessen, Dansmariekes Foekepot (Elfkes en Germerinnekes), Mien deBuut, Bravro’s, WAD, Germills, Ex-prinsen, Jut en Jul, Los Amigo’s en Duk Zat. Helaas heeft Heddekkes laten weten dit seizoen niet in de gelegenheid te zijn op te treden. Presentatie van de pronkzittingen is weer in de vertrouwde handen van Marinus Verweijen.

Zie voor meer informatie en hetgeen er zoal te beleven is tijdens dit carnavalsseizoen in Mill ook www.germelaand.nl