Deelnemers, Prinsenpaar, GerMills en (bijna) alle andere Gèrme klaar voor carnaval 2020

Foto Cockie Kremers “De Gèrmills trainen al vanaf april onder de deskundige leiding van Kim Ermers (voormalig GèrMill) voor hun nieuwe dansen. Dat wekelijks in T Lagerhuis Mill”

Zaterdagavond 9 november barst in Mill dan eindelijk het nieuwe carnavalsseizoen los. Dat om 20.30 uur met de Blèravond in Myllesweerd aan de Kerkstraat. Er zal muzikaal gestreden worden om de titel carnavalsschlager 2020, de Professors zingen nog 1 keer de winnende schlager van 2019, Bram en Renske worden als prinsenpaar 2019 opgenomen in de club ex-prinsen en ex-prinsessen, de GèrMills presenteren hun nieuwste dans, het nieuwe prinsenpaar zal verschijnen, er is muziek van DJ Sil en dat alles zal gepresenteerd worden door José van Oijen. Toegang is gratis.


Bijna

Na deze avond is bijna iedereen klaar voor het nieuwe carnavalsseizoen. Bijna, want weliswaar weten we dan eindelijk wie het nieuwe prinsenpaar is, maar we missen dan nog wat carnavalshoogheden. Vrijdagavond 22 november is het Mèkkerbal, waar naast de titel jeugdcarnavalsschlager, ook de nieuwe jeugdprins, jeugdprinses en nar of narrin zal verschijnen. De dag daarna, zaterdag 23 november wordt het nieuwe prinsenpaar vanaf 18.11 uur een prinsenreceptie aangeboden en direct daarna, zo rond 21.30 uur zal het nieuwe boerenpaar aan het publiek worden voorgesteld. Rond 22.00 uur zal ook het nieuwe jongkerpaar bekend worden gemaakt. Ook dat alles zal in Myllesweerd gaan gebeuren. En dan pas kunnen we zeggen, iedereen is klaar voor carnaval 2020 in ‘t Gèrmelaand.


Meer weten over carnaval in Mill? Like de Facebookpagina en zie www.germelaand.nl