Dinsdag 27 december a.s. voorverkoop kaarten pronkzitting!

Ook dit jaar zal de voorverkoop van de kaarten op 27 december zijn.

De locatie waar deze plaatsvindt is café de Winkel aan de Hoogstraat 3 te Mill. De deur gaat om 18.00 uur open en de verkoop start om 19.00 uur. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om 6 kaartjes per persoon te kopen. De prijs van de kaartjes is € 12,50 per stuk. De pronkzittingen zijn op zaterdag 28 januari, vrijdag 3 en zaterdag 4 februari.

Ook kan men op deze dag, voor het eerst, kaartjes kopen voor de seniorenzitting. De prijs van deze kaartjes zijn € 7,50 per stuk. Deze zitting vindt plaats op zondagmiddag 29 januari van 13.00 – 17.00 uur. Plaatsreservering is hierbij echter niet mogelijk. De seniorenzitting is een aangepast programma.

De deelnemers die dit jaar zeker meedoen, zijn: WAD, Jut en Jul, Hedekkes, Duk Zat, Maarten van Tienen , Ex-prinsen, Bravro’s en Band zonder Vent.

Misschien zijn er nog wat deelnemers meer die meedoen, maar momenteel is dat nog onder voorbehoud.

Heeft u geen tijd om 27 december naar de voorverkoop te komen, maar wilt u toch gaan genieten van onze Millse talenten , dan kunt u vanaf 28 december terecht bij Ad Heijs / Francy Coppens op Wanroyseweg 22a in Mill. Tel 06.20.828.808.

Ook kan men kaarten na 27 december kopen bij de balie van Myllesweerd of bij de Senioren hobby club.

Voor eventueel meer informatie kunt u altijd terecht op onze website, www. germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter