Dit weekend 3 dagen feest voor echt iedereen tijdens 66-jarig jubileum openbaar carnaval Mill

Dit weekend (vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 oktober) viert Stichting Carnaval Mill het 66-jarig bestaan van het openbaar carnaval in Mill. Dit alles in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill. Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is er een kaartverkoop. Toegang op vrijdag- en zaterdagavond is vanaf 16 jaar. De DJ’s zullen zorgen voor de juiste muziek en het beloven dus avonden te worden die je niet mag missen!

Zuuk ut mar uut

Drie weken geleden werd de dorpsquiz Zuuk ut mar uut gehouden. De prijsuitreiking hiervan is zaterdagavond 28 oktober tijdens dit jubileumweekend. Inloop voor alle deelnemers aan de quiz is tussen 19.30 uur en 20.00 uur, om klokslag 20.00 uur start deze prijsuitreiking die tot uiterlijk 21.00 uur zal duren. Zorg dus dat je tijdig aanwezig bent!

Super feestelijke receptie

De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma. Ook andere clubs, verenigingen maar uiteraard ook alle andere carnavalsvierders hoopt SCM hier te mogen begroeten. Tijdens de start van deze middag worden alle vrijwilligers binnen Stichting Carnaval Mill in het zonnetje gezet.

Eten en drinken

Gedurende dit jubileumweekend is er naast veel muziek en entertainment ook een uitgebreide horeca met heerlijke snacks. Kortom, reserveer deze data in je agenda en reserveer tijdig de tickets.

Programma jubileumweekend

Vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos ;

Zaterdagavond 28 oktober: Slapstick DJ Duo en de WetNecks;

Zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens, DJ Joost en DJ Jan Smit;

Stichting Carnaval Mill bedankt Patrick Weren voor zijn inzet en het samen organiseren van dit 66-jarig jubileumfeest in Sporthal de Looierij in Mill!

Koop je tickets via www.germelaand.nl

De Blije Krant

In het weekend van 14 oktober viel samen met De Neije Krant ook een speciale Blije Krant in uw brievenbus. Deze Blije Krant staat vol met zaken uit 66 jaar carnaval in Mill. Ook kunt u via een prijsvraag in die speciale krant leuke prijzen winnen en is er voor de jeugd een kleurwedstrijd. Een goed moment om tijdens dit jubileumweekend die speciale krant er nog eens bij te pakken en door te nemen. Heeft u hem niet meer? Tijdens dit jubileumweekend zijn er nog exemplaren, zolang de voorraad strekt, af te halen in de feesttempel van dit weekend, Sporthal de Looierij in Mill.

Podcast

Als Neije Krant deden we het afgelopen jaar diverse interviews met inwoners die in die 66 jaar actief betrokken waren bij carnaval in Mill. Deze gesprekken zijn terug te luisteren via De Neije Krant Podcast. Te vinden via alle bekende podcastkanalen en apps, maar ook in de rubriek Podcast op www.inmill.nl