Dit weekend 3 pronkzittingen in Mill

Dit weekend vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari worden de Millse pronkzittingen in Myllesweerd weer gehouden. Informeer bij de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill naar de eventuele beschikbaarheid van kaartjes. Deze kosten 12,50 euro per stuk.

Op het bomvolle programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Zo hoort en ziet u er Bravro’s, WAD, Jut en Jul, Duk Zat, exprinsen, exprinsessen, en Los Amigo’s. Maar ook nemen Marianne van Hal en Gerard van den Buijs weer plaats in de buutton en is ook Frank Peters weer terug van jaren weggeweest met een buut. Nieuw in de buutton is Bas de Veer. Daarnaast komen de vrienden van het prinsenpaar met een optreden en zijn er dansen van de GerMills, de Elfkes en Germerinnekes. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door presentatoren Gijs van der Maden en Ko van der Ven. Licht en geluid is weer in handen van Jack Roijendijk en vrijwilligers vanuit Stichting Carnaval Mill zullen samen met Myllesweerd de horeca verzorgen.

De zittingen starten op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari om 20.00 uur. De zitting van zondag 28 januari start om 15.00 uur en er is een speciale pauze om de inwendige mens te kunnen versterken. Hiervoor zijn die middag in Myllesweerd diverse versnaperingen verkrijgbaar.

Foto: Cockie Kremers