Doe ook mee aan Jeugdzitting in Mill – Laatste week aanmelden

Foto Kira Deckers

Op zondagmiddag 12 februari staat de Jeugdzitting van de Foekepot in ’t Millse Germelaand weer op het programma. Zoals ook alle voorgaande jaren zal deze jeugdzitting bol staan van dans, zang, muziek en entertainment voor een door jeugd van alle leeftijden. Deze zitting start zondag 12 februari om 14.00 uur in de tot Germestal omgebouwde theaterzaal van Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Aansluitend zal de receptie voor de jeugdprins, jeugdprinses en nar gehouden worden. Ook daarbij is iedereen van harte welkom.

Deelnemen

Wil jij samen met je broertje(s), zusje(s), vrienden, vriendinnen, klas-, buurt- of clubgenoten of wellicht alleen ook een optreden verzorgen? Laat het dan weten. De organiserende commissie van deze jeugdzitting zal zorgen voor een groot podium, leuke presentatie, fantastisch geluid, mooie verlichting en een bomvolle zaal enthousiaste fans. Kortom, alle zaken zijn aanwezig om van jou of jullie optreden een daverend succes te maken. Dans, playback, een buut, een toneelstukje of wellicht een totaal andere act, alles is welkom!

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar jeugdzitting@germelaand.nl. Je ontvangt dan het inschrijfformulier en alle verdere informatie. Meer weten over deze en alle andere carnavalsactiviteiten in Mill? Zie www.germelaand.nl