Duo Boemerang, Dik en Dun en QuWi op matinee Carnaval van Weleer

Foto Cockie Kremers

Carnaval zoals in de jaren zeventig en tachtig carnaval gevierd werd. Dat is ook de bedoeling tijdens de door de Directeur in samenwerking met Stichting Carnaval Mill georganiseerde Carnaval van Weleer op dinsdagmiddag 21 februari. Dit alles start in de Directeur aan de Kerkstraat in Mill om 13.00 uur en de muzikale omlijsting is in handen van Duo Boemerang. Verder zullen enkele leden van Dik en Dun (zoals ook tijdens carnaval 2020) hun bekende Millse carnavalsschlagers komen zingen en draait QuWi tussen al die optredens door de echte traditionele carnavalsmuziek.

Tickets

Tickets voor deze middag zijn a 5,- euro te koop bij de Cafetaria van de Directeur aan de Kerkstraat in Mill. Tickets zijn inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst en een borrelhapje gedurende de middag. Haal de tickets tijdig op, want . . .. zo weet je zeker dat je kunt genieten van Carnaval van Weleer!

Duo Boemerang

Boemerang anno 2023 bestaat uit Jan Engelen met keyboard, accordeon en zang en Stanny Goossens met gitaar en zang. Net als bijvoorbeeld de Migra’s stonden zij in de jaren zeventig en tachtig tijdens carnaval en kermis standaard op de muziekprogramma’s in de hele regio. Vaak speelde men 2 keer per dag, in de ochtend en middag het matinee en in de avond voor iedereen die weer was bijgekomen van het matinee of pas in de avond naar het feest kon. Duo Boemerang is dus ook de ideale muzikale invulling voor Carnaval van Weleer op dinsdagmiddag 21 februari in de Directeur.

Het repertoire van Duo Boemerang bestaat uit het bekende Boemerang- Soundje, The Shadows en actuele Nederlandse liedjes van o.a. Nick en Simon, Jan Smit en Frans Bauer. Ook de klassieke dansen als tango’s, Engelse wals, losse polka, veleta en nog veel meer komen aan bod. Het geheel afgewisseld met ’n Franse Musette of tango’s van Malando op accordeon.

Ook mensen die niet kunnen of willen dansen maar gezellig willen buurten en van muziek willen genieten zijn van harte welkom. Of zoals Stanny het verwoordt: “Beleef carnaval uit de tijd van de Migra’s en Boemerang, carnaval zoals carnaval bedoeld is. Dat alles voor de rijpere jeugd.”