Eddje (Edwin of Edd) Verheijen Millenaar van het jaar 2015

Op vrijdagavond 22 januari werd tijdens de pronkzitting door cabaret duo Jut en Jul de Millenaar van het jaar 2015 bekend gemaakt. Officieel heet hij Edwin, maar iedereen kent hem beter als Eddje of Edd Verheijen. Hij is bij diverse activiteiten een vaste kracht. Zo is hij als lid van Toeternietoe ook zeer actief bij het Parkfeest Mill. Maar ook bij de motorcross en de historische motorrace van MSC Mill is hij als vrijwilliger te vinden. Daarnaast maakt hij deel uit van de technische commissie bij SCM ’t Gèrmelaand. Voor Eddje is het de normaalste zaak van de wereld om vrije dagen op te nemen als men hem nodig heeft bij het opbouwen of opruimen van activiteiten. Hiervoor laat hij het opknappen van zijn eigen huis rustig een tijdje liggen. Eddje is een super vrijwilliger en een voorbeeld voor velen. Kortom, de ideale Millenaar van het jaar 2015!

Voorgaande jaren werden Paul Moors (2006), Willy Tijssen (2007), Jan vd Wiel (2008), Jan School (2009), Arie van Melis (2010) en René Teunesen (2011) benoemd tot Millenaar van het jaar. Corry en Piet Toonen werden Millenaren van het jaar 2012, het brandweerkorps van de gemeente Mill en Sint Hubert kregen deze titel voor 2013 en Marietje vd Elzen werd Millenaar van het jaar 2014. Eddje Verheijen mag zich dus vanaf nu Millenaar van het jaar 2015 noemen.

Ook tijdens de pronkzittingen in 2017 zal Jut en Jul uiteraard weer een Millenaar van het jaar benoemen. Mocht u nu al iemand aan willen melden voor deze titel, stuur dan een mailtje naar duojutenjul@ziggo.nl of Stuur het naar Morgenstond 15 in Mill.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter