En de winnaar is ……. !

Het feest ter gelegenheid van het 66-jarig bestaan van de Millse carnaval is uitbundig gevierd, het nieuwe prinsenpaar is bekend en de echte feestgangers lallen thuis onder de douche nog het nieuwe lied na, Mill is wa ik wil. Dus het is tijd om de winnaars bekend te maken van de 3 prijsvragen, die in de speciale jubileumeditie van De Neije Krant stonden. Uit de vele inzendingen hebben Jos van Boekel, ex-prins en Marja Verheijen uit de antwoordformulieren met de goede antwoorden een trekking gedaan en hebben zij hun kunstzinnig oordeel uitgesproken over de ingezonden kleurplaten.


De ABCarnaval Quiz bleek toch nog wel een echte hersenkraker, maar de prijs was er dan ook naar, namelijk een gezellig jubileumpakket van Stichting Carnaval Mill. De winnaar is familie Van den Berg.         Van harte gefeliciteerd!


De Dweiltocht met detailfoto’s van alle horecagelegenheden in Mill was een pittige klus. Gelukkig was het nog een lange en mooie nazomer en was er volop de gelegenheid om op de fiets te stappen. De prijs was de moeite ook wel waard, namelijk een bedrag van 66 euro om een lekker hapje te gaan eten. De winnaars zijn Leontien en William van Gemert . Alvast smakelijk eten!


En dan de prijsuitreiking van de Kleurplaat “Unne vremde vogel”. Wat een creativiteit! Van elke leeftijdscategorie zijn er 3 winnaars en de prijs is een T-shirt met daarop een afdruk van de eigen kleurplaat. Hoe leuk is dat?


De winnaars zijn:
1. Tot en met 5 jaar
a. Loek van Boxtel, 3 jaar. Wat heb jij netjes gekleurd!
b. Mees Jacops, 4 jaar. Allemaal lekker vrolijke kleurtjes!
c. Tieme Rigters, 5 jaar. Zo mooi binnen de lijntjes gekleurd!
2. Van 6 tot en met 8 jaar
a. Nore de Gier, 6 jaar. Met een heel mooi regenboogshirt aan!
b. Sten Meulepas, 7 jaar. Wat een stoere dino!
c. Rune Barten, 8 jaar. Je hebt er een “hartelijke” kleurplaat van gemaakt!
3. Van 9 tot en met 12 jaar
a. Lily Vloet, 9 jaar. Wat leuk, al die fleurige confetti!
b. Fie Verweijen, 10 jaar. Zo schattig met die kleine eendjes erbij!
c. Emma Janssen, 12 jaar. Wat gezellig met al die ballonnen!


Alle andere kinderen heel erg bedankt voor het inleveren van jullie mooie kleurplaat. Wie de kleurplaat terug wil, kan deze ophalen bij Jos van Boekel, Hoogveldseweg 45 in Mill.
Inmiddels zijn alle winnaars op de hoogte gebracht en is waar mogelijk de prijs al uitgereikt.
Wij bedanken alle deelnemers voor hun bijdrage en op naar alweer een mooi carnavalsjaar. Alaaf!