Foekepot en Café Royal organiseren gratis toegankelijke carnavalsfeesten voor iedereen

Gelukkig is er tijdens carnaval 2022 toch weer het een en ander mogelijk qua feesten. Geen optochten en andere activiteiten zoals we deze gewend zijn. Maar elkaar ontmoeten, buurten en samen feesten dat is weer mogelijk. Dit “Samen feesten” staat dan ook centraal op vrijdag 25 februari (vanaf 20.00 uur) en zondag 27 februari (vanaf 14.00 uur) in Café Royal aan de Kerkstraat in Mill. Want samen met de Foekepot organiseert Royal dan gratis toegankelijke carnavalsfeesten voor iedereen!

De Foekepot is binnen carnaval vierend Mill verantwoordelijk voor het jeugdcarnaval. In normale carnavalsseizoenen organiseren zij dan ook diverse activiteiten voor jeugd en jongeren. Helaas veranderde het carnavalsseizoen de dag na de verschijning van de jeugdheersers van dit seizoen volledig en werden activiteiten geschrapt. Jeugdprins Pieter (v.d. Weem), jeugdprinses Dirkje (Verweijen) en narrin Sterre (Spronk) zullen ook in het komende carnavalsseizoen voorop gaan, om alle gebruikelijke carnavalsactiviteiten volledig mee te kunnen maken. Want ook SCM ’t Germelaand gaat er vanuit dat het volgende seizoen weer helemaal zal zijn zoals we dat gewend zijn.

Vrijdag 25 februari is vanaf 20.00 uur de muzikale omlijsting in handen van DJD en zondag 27 februari draait vanaf 14.00 uur FeestDJ Maarten de Groot er de beste feestnummers. Deze carnavalsfeesten zijn zowel vrijdagavond als zondag voor iedereen gratis toegankelijk, tickets reserveren is niet nodig. Maar kom op tijd, want vol is vol!