Foekepot zoekt extra vrijwilligers voor nieuw jeugdcarnavalsseizoen in Mill

Vrijdag 18 november start het nieuwe carnavalsseizoen voor de jeugd in Mill. Iedereen gaat er vanuit dat dit weer een carnavalsseizoen gaat worden zoals we dat voor corona gewend waren. Dat wil zeggen dat er weer heel veel activiteiten op het programma staan van de Foekepot om er ook weer voor kinderen en jeugd een fantastisch carnavalsfeest van te maken. Dit niet alleen voor de dansmariekes, jeugdraad, jeugdprins, jeugdprinses en nar of narrin, maar voor alle jeugdige feestneuzen in het hele Millse Germelaand.

Versterking

Maar om dit alles in goede banen te leiden en zowel bezoekers van de activiteiten als de eigen Foekepotleden goed te begeleiden, is versterking nodig van het vrijwilligersteam binnen de Foekepot. Iedereen die op welke manier dan ook wil helpen bij vooral de uitvoering van alle activiteiten is van harte welkom. Of je nu maar 1 keer in het seizoen tijd hebt of bij alle activiteiten de handen uit de mouwen wilt en kunt steken, de Foekepot is met alle hulp echt enorm geholpen.

Contact

Wil je meer informatie over de Foekepot en het vrijwilligerswerk binnen dit team of wil je jezelf direct aanmelden? Neem dan contact op met Pamela Bisschops via: T. 06 20 09 95 64 | E. foekepot@germelaand.nl

Meer

Meer weten over de vele carnavalsactiviteiten in ’t Germelaand? Volg ons via diverse social mediavormen en zie ook regelmatig www.germelaand.nl om niets te missen.