Geen Bleravond met Millse carnavalsschlager maar wel met Zingende Schlager

Zaterdagavond 13 november staat in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill de verschijning van zowel het nieuwe jongkerpaar als van het 63e prinsenpaar van ’t Germelaand op het programma. Vanaf 19.00 uur is er volop muziek en entertainment. Toegang gratis.

In het verleden werd het carnavalsseizoen geopend met een Bleravond waarop de carnavalsschlager van dat seizoen werd gekozen. Maar door teruglopende belangstelling vanuit deelnemers, is dit jaar gekozen voor een andere invulling. Dit in de vorm van DJ Jack die de muzikale omlijsting zal verzorgen, een dans van de GerMills en een optreden van de Zingende Schlager.

Zingende Schlager

Sjors Verdellen is doordeweeks keurslager in Ubachsberg, Limburg. In het weekend ontpopt hij zich als super entertainer “De Zingende Schlager”. In een supertolle show van dreizig minuten zal Sjors naast Duitse Schlagers, nummers over zijn favoriete stukken vlees ten gehore brengen. Muzikale ode’s aan frikadellen, hotdogs en varkens vliegen je om de oren. De kans is ook aanwezig dat hij nog zijn favoriete spel gaat spelen, de vleesbingo.

Om klokslag 21.41 uur zal op zaterdag 13 november zowel het jongker- als prinsenpaar van ’t Germelaand verschijnen. Een weekje later, zaterdag 20 november zal vanaf 18.11 uur in Myllesweerd de prinsenreceptie worden gehouden. Hier kan iedereen het prinsenpaar en jongkerpaar feliciteren en verschijnt aansluitend het nieuwe boerenpaar. Omdat op vrijdagavond 12 november op de Mekkeravond ook de nieuwe jeugdheersers bekend worden gemaakt, zijn alle carnavalshoogheden in Mill al tijdig bekend en kan iedereen zich voorbereiden op een hopelijk mooi carnavalsseizoen.

Zoals bekend geldt bij (horeca)activiteiten in Cultureel Centrum Myllesweerd en horecabedrijven uitsluitend toegang met de corona QR-code of een ander geldig bewijs van volledige vaccinatie of een negatieve coronatest.

Meer weten en niets missen? Like de Facebookpagina van ’t Germelaand en zie www.germelaand.nl