Gèrmevlaggen weer verkrijgbaar – ook leuk om cadeau te doen

Vanaf deze week zijn er weer nieuwe Gèrmevlaggen verkrijgbaar. Ze kosten 17,50 euro per stuk en zijn te koop bij Primera Schipperheijn aan de Schoolstraat 39 in Mill en bij Jeroen en Anke van den Heuvel, Spoorstraat 44 te Mill (tel. 06-20057384). De Gèrmevlaggen zijn beschikbaar in oranje, blauw, rood en groen en zijn uiteraard ook leuk om iemand cadeau te doen.

Na 2 jaar min-of-meer geen echt volwaardig carnavalsseizoen gehad te hebben, gaan dit keer weer alle activiteiten door en gaan alle remmen los. Want wat is er mooier dan samen met familie, vrienden en buurtgenoten carnaval te vieren in Mill. Dit keer vieren we carnaval niet gezamenlijk in tenten in het Aldendrielpark, maar weer bij de diverse lokale horecazaken. En dan is het toch fantastisch om tijdens het dweilen van de ene naar de andere feestlocatie overal de Germevlaggen te zien. Maar ook is het leuk om hiermee de straten te versieren waar ons prinsenpaar, de jongkers, het boerenpaar en onze jeugdheersers wonen. Daarnaast laat je met deze Germevlag zien dat je liefhebber bent van carnaval en de bijbehorende carnavalsactiviteiten.

Meer weten over carnaval in Mill, de diverse activiteiten en wat er zoal te gebeuren staat? Volg SCM ’t Germelaand via social media en zie regelmatig www.germelaand.nl