Geslaagde regionale zitting met Prins Mitch en Prinses Eva

  • Vanavond was het weer zover. De pronkzitting voor en door mensen met een verstandelijke beperking. Het was een daverend succes. Alle gasten werden door Prins Chris-Jan I en Prinses Jessica en de Jongkers Max en Joost verwelkomt en kregen een leuke mini-bierpul als onderscheiding. Het presentje werd door iedereen heel goed ontvangen.
 
Rond 19.00 uur was de verschijning van de Prins en Prinses. Tot ieders verrassing kwamen Prins Mitch (Boumans) uit Mill en Prinses Eva (van Rij) uit Gennep achter de grote poort tevoorschijn.
 
Nadat alle hoogheden en hun gevolg, plaats hadden genomen op het podium kon de avond beginnen. Er waren veel optredens en voor zowel de heersers, het publiek en de deelnemers was het weer een groot feest. Tussen de acts door werd er door de vele feestvierders flink gedanst en gehost. Prins Mitch en Prinses Eva genoten met volle teugen!
 
De avond werd muzikaal omlijst door DJ Jack van Roijendijk Licht en Geluid. De presentatie van de avond was in handen van Jeroen van de Heuvel en Ad Heijs.
 
Het was een prachtige avond, waar alle bezoekers met een fijn gevoel op terug kunnen kijken.
 
Volgend jaar zal Stichting Carnaval Mill deze avond wederom organiseren en de commissie die dit allemaal regelt, verheugt zich er nu al op.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter