Grote online gemeentelijke carnavalsquiz als alternatieve start van carnaval 2020-2021  

Zaterdagavond 14 november organiseren Café Broers en Innovation4you in samenwerking met de 4 carnavalsverenigingen uit onze gemeente de Grote 11 – 11 quiz. Reserveer tijdig een ticket voor deelname en doe mee aan deze alternatieve start van het carnavalsseizoen 2020-2021.
 
Alternatief
Normaal gesproken zou op zaterdagavond 14 november in zowel Langenboom, Mill, Sint Hubert als Wilbertoord het carnavalsseizoen worden geopend met de verschijning van hun nieuwe carnavalsheersers. Maar zoals bekend zal dit in verband met de coronamaatregelen dit seizoen niet gebeuren. Daarom hebben de Vèrkuskoppe, de Gèrme, de Bokken en Klotstèkers de samenwerking gezocht met café Broers en Ko v.d. Ven om een grote online carnavalsquiz te kunnen houden. Zo is er toch een officiële start van het carnavalsseizoen 2020–2021.
 
Quiz
In de quiz, die gezellig en gemakkelijk online thuis te spelen en live te bekijken zal zijn, zullen veel vragen over de gemeente en de carnavalsverenigingen voorkomen, maar uiteraard ook algemene vragen. Er zijn losse tickets te verkrijgen voor de deelname, maar ook borrelboxen waarmee je avond extra compleet zal zijn. Deze zijn uiteraard inclusief deelname aan de quiz. Je kunt kiezen van welke lokale ondernemer of carnavalsvereniging je graag je heerlijke borrelbox wilt. Zo steun je hen dus ook meteen en maak je deze carnavalsquiz bij je thuis nog gezelliger.
 
Tickets
Via o.a. de Facebookpagina’s en websites van de carnavalsverenigingen en café Broers is een link te vinden voor het bestellen van een ticket. Je kunt hierbij je teamnaam aangeven en zo gezellig thuis meespelen. Let op, hou bij het uitnodigen van mensen bij je thuis rekening met de meest actuele RIVM-maatregelen. Want hoe sneller het aantal besmettingen met het coronavirus af zal nemen, hoe sneller we mogelijk weer echte carnavalsfeesten kunnen organiseren.
 
Check voor meer informatie en het kopen van tickets ook de site www.innovation4you.nl/quiz