Het prinsenpaar van ’t Germelaand is bekend!

Op zaterdagavond 11 november, de elfde van de elfde zal het 64e prinsenpaar van ’t Germelaand verschijnen. En ondertussen is bekend wie dit zullen zijn. Althans, het is bekend bij de prinsenbegeleidingscommissie. Afgelopen weekend lieten zij via een filmpje op de facebookpagina van ’t Germelaand zien dat er witte rook is en dat het gevraagde prinsenpaar ja heeft gezegd! Na deze witte rook kunnen ook de prinsenspeurders aan de slag. In het filmpje zat naar verluid al een eerste aanwijzing, waardoor niet alleen de speurders maar ook alle andere belangstellenden aan de slag kunnen.

Tijdens het openingsbal op de elfde van de elfde in Feesttempel Myllesweerd zullen naast het prinsenpaar ook de nieuwe jongkers bekend gemaakt worden. Nog tot 11 oktober kan iedereen de eigen favoriete jongkers aanmelden. Surf hiervoor naar www.germelaand.nl

Maar al voor de elfde van de elfde is het volop feest in Mill. Dit in het weekend van 27, 28 en 29 oktober. Dan wordt namelijk het 66 jarig bestaan van carnaval in Mill gevierd. Dit alles zal gebeuren in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill. Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is de kaartverkoop begonnen. De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma.

Programma jubileumweekend

– vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos;

– zaterdagavond 28 oktober: Slapstick DJ Duo en de WetNecks;

– zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens en DJ Jan Smit;

Reserveer tickets via www.germelaand.nl