Jeugdzitting van hoog niveau!

De zaterdagavond begon heel spannend, want Gijs & Ko, hadden vorig jaar aangegeven te zullen stoppen met het presenteren van deze pronkzittingen. Vooraf was er een zeer ludiek filmpje en het publiek werd verrast door Janske van der Cruijsen en Simone Klomp, die als nieuwe presentatrices tevoorschijn kwamen.
 
Zaterdagavond waren er 16 deelnemers en op zondagmiddag hebben de kinderen 17 optredens kunnen zien.
 
Het was een zeer gevarieerd programma, met mooie dansjes, toneelstukjes en heel leuke sketches.
Het was te zien dat de kinderen flink geoefend hadden en met zijn allen hebben ze een mooie pronkzitting laten zien. De sfeer zat er op beide dagen ook heel goed in en iedereen die aanwezig is geweest, was zeer enthousiast over het geheel.
 
De kandidaten die mee deden waren: de Germerinnekes, Mien en Fien, De Stuitersoldaten, Pyjama Girls, Fortnite Boys en Girl, Pink Ladies, BFF Girls, De Gekke Vrouwkes, No Waste, de Elfkes, Alpenzusjes, Panda Girls, 7 Germkes, De Soldaatjes, Springende Kippen en een surprise act van de dansende barmannen.
 
Uiteraard waren er aan het einde de Gekke Germen met hun winnend Mekkerlied wat doen we gek, wat doen we maf”.
 
De Foekepot wil bij deze alle deelnemers, presentatrices, de mensen van het licht en geluid, de vrijwilligers van de Foekepot bedanken voor hun inzet. Zonder hen was het niet mogelijk geweest om zo een gave pronkzitting neer te zetten.
 
Na afloop was er op zondag een receptie voor Prins Devin I, Prinses Anne en Narrin Maud. Deze was drukbezocht en het was er heel gezellig.
En nu kan ook de jeugd zich klaar gaan maken voor een totaal nieuwe carnaval te Mill.
 
De Foekepot en hun Jeugdheersers wensen iedereen dan ook een hele fijne, te gekke en dolle carnaval toe.
 
ALAAF!!