Jeugdzittingen Mill

Op zaterdag 18 februari en zondagmiddag 19 februari vindt de jeugd pronkzitting weer plaats in de theaterzaal van Myllesweerd.
Zaterdag is dit van 19.00 – 21.30 uur en op zondag vanaf 14.00 uur.

Er staan al wat optredens gepland, zoals muziek en dans. En als het goed is komt de moppentrommel ook weer. Maar er is nog plaats voor enkele optredens. Bijvoorbeeld, voor de variatie, iets met een beetje toneel op een carnavaleske wijze.
De jongste deelnemer, tot nu toe, is 4 jaar en de oudste is 16 jaar.
Dus voor deze avond en middag kan je jezelf nog opgeven om mee te doen met een act. Als je goed in zingen, dansen, moppentappen bent of een totaal ander talent hebt, dan is de Foekepot op zoek naar jou of jullie. Het mag van alles zijn, zoals Carnavalsnummers, cabaret, playback dans of wat dan ook. De leeftijd voor eventuele deelnemers is tussen de 2 en 18 jaar.

Je kan je via de mail aanmelden bij Mariska Linders. Het e-mail adres is: jeugdzitting@germelaand.nl. Of je kan haar bellen, het telefoon nummer is 06 537 20818.

Ook zullen tijdens deze middag en avond de dansmariekes van de Foekepot weer optreden met hun garde- en showdansen.

De presentatie van de pronkzittingen is weer in handen van het leuke, grappige duo Ko en Gijs. Bij alle jeugd in Mill zijn deze kanjers inmiddels welbekend.

Al met al wordt het weer een groot feest, waar zowel groot, maar zeer zeker de kinderen, enorm veel plezier aan gaan beleven.
De voorverkoop van de kaartjes vindt plaats op 15 februari a.s. van 18.00 tot 19.00 uur in Myllesweerd.

Aansluitend aan de tweede pronkzitting is er tevens de jeugd prinsenreceptie. Het jubilerende paar van de Foekepot is Prins Mike I (Gerrits), Prinses Wies (Nabuurs) en Narrin Anouk (Beerendonk). Uiteraard is het Prinsenpaar van het Germelaand, Prins Marco en Prinses Marijke en alle andere Hoogheden, zoals het Jongkerpaar en het Boerenbruidspaar, ook aanwezig op deze altijd gezellige jeugd pronkzittingen.

Voor meer informatie kan je altijd kijken op onze website : www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter