Jubileum jongkerpaar

Ja mensen, dat lezen jullie goed. Dit jaar hebben we een jubileumpaar bij de Jongkerparen. In de carnavalswereld wil dit dus zeggen dat we het Elfde Jongkerpaar mogen begroeten.

Vorig jaar was het Jongkerpaar Joost van Lith en Max Cuppen. Deze heren hebben enorm genoten van de carnavalstijd en hebben menig feestje gevierd met alle Hoogheden van SCM ut Germelaand. 
Maar helaas, Jongker of Jongkvrouwe ben je maar 1 jaar. Daarom zal de Jongkercommissie op zoek moeten naar opvolgers.

Het Jongkerpaar is destijds door SCM ut Germelaand in het leven geroepen om zo jong en oud meer met elkaar te verbinden. We kunnen terugzien op al heel mooie carnavalsjaren waar alle voorgaande Jongkerparen ook zeer zeker met heel veel plezier aan terugdenken.

De jongeren die ervoor in aanmerking kunnen komen, moeten tussen de 18 en 25 jaar oud zijn. Jongen of meisje maakt niet uit en het hoeft geen stelletje te zijn, het mogen 2 Jongkers of 2 Jongkvrouwen zijn. Dat is allemaal om het even.

Dit jaar kan ook weer iedereen, zowel jong als oud dus, stemmen op hun “gedroomde” Jongkerpaar. En voor het eerst kan er via “What’sApp” gestemd worden. Dat kan naar nummer: 06 17 35 13 78. Wie weet wordt jij dan wel de winnaar van maar liefst 60 munten! Dan kan de carnaval al bijna niet meer stuk.

Als je via Whats App stemt, vragen we je het bericht als volgt op te stellen: 
Je naam: Stem 1 en / of Stem 2 #carnaval.

Dus roepen we bij deze, iedereen op, om je stem te laten horen. De verschijning van het Jongkerpaar zal plaatsvinden op zaterdag 1 december in Myllesweerd, na de Prinsenreceptie.

Ook kan je ons volgen via diverse social media, zoals Facebook maar ook Instagram.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter