Kaarten Pronkzittingen bijna uitverkocht

27 december j.l. heeft de kaartverkoop van de pronkzittingen van Stichting Carnaval Mill plaatsgevonden. 

Dit heeft er meteen toe geleid dat zowel de eerste pronkzitting op zaterdag 26 januari a.s. en de derde pronkzitting op zaterdag 2 februari al uitverkocht zijn.
Dus er zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar voor vrijdag 1 februari a.s. en voor de middagzitting.

Mocht je op 27 december niet in de gelegenheid zijn geweest om kaartjes te kopen dan is er nog de gelegenheid om deze te bestellen. Dit kunt u doen bij Francy Coppens, Wanroijseweg 22A te Mill , 06-20828808.
De kaartjes voor de middagzitting zijn ook te koop bij Francy Coppens, aan de balie bij Myllesweerd en bij het bestuur van de K.B.O. via Pieter vd Elzen.

De prijs van de kaartjes voor de avondzittingen zijn € 12,50. Een kaartje voor de middagzitting kost € 10,00 per stuk.

De deelnemers dit jaar zijn: WAD, t Klien Grut, RenS, Duk Zat, Sjors Dollevoet, Jut & Jul, Heddekkes, Bravro’s, de ex prinsen en ex-prinsessen. Ook is er een geheel nieuwe act: Evolution of Dance. En de dansmariekes van de Foekepot en de GerMills vertolken op deze avond hun garde- en showdans.

Dat wordt weer heel veel spektakel en humor, dus met andere woorden, het wordt weer genieten.

Prins Bram I en Prinses Renske, alsmede alle andere Hoogheden van carnaval 2018-2019 zijn tijdens deze avonden ook van de partij.

Voor verdere informatie kunt u altijd kijken op onze website www.germelaand.nl of volg ons op Facebook. Ook kunt u kijken op ons Instagram account, Stichting Carnaval Mill