Kaartverkoop pronkzittingen 2016

Afgelopen zondag was de voorverkoop voor de pronkzittingen van Ut Gèrmelaand.
Dit vond plaats bij het Lagerhuis in Mill. Hiervoor was weer volop belangstelling.
De zittingen zijn dit jaar op zaterdag 16, vrijdag 22 en zaterdag 23 januari in de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat te Mill.

Er zijn weer veel kaartjes verkocht voor deze altijd gezellige, humoristische avonden waar eigenlijk alleen maar lokaal talent optreedt. Zaterdag 23 januari is zelfs uitverkocht.
Voor zaterdag 16 en vrijdag 22 januari zijn nog wel kaartjes beschikbaar. Deze zijn vanaf maandag 4 januari a.s. bij Paul en Annie Sweens te verkrijgen. Het adres is Dr. Moonstraat 4 en hun telefoonnummer is 0485 452478. De kaartjes kosten 12,50 Euro per stuk. Informeer bij Paul en Annie op welke avonden nog kaartjes te verkrijgen zijn. Want ook hier geldt: op is op!

Op het programma van dit jaar staan de volgende deelnemers. Dansmariekes van de Foekepot, de Elfkes en de Germerinnekes, Jut en Jul, Bravro’s, Klien Grut, GerMills, Duk Zat, Heddekkes en WAD. De tonpraters van dit jaar zijn Maarten van Tienen en Frank Peters en bij de seniorenzitting is Pietje de Grondwerker te beluisteren.

De presentatie van de pronkzitting is in handen van Jeroen v.d. Heuvel. Licht en geluid is in handen van ex-prins Jack Roijendijk. Dit jaar zal ‘t Lagerhuis de horeca verzorgen.

De Seniorenzitting is vrijdagavond 15 januari. Hiervoor is geen voorverkoop. Kaartjes zijn a 7,50 euro die vrijdagavond verkrijgbaar aan de kassa van Myllesweerd. Deze Seniorenzitting start om 19.00 uur, de deuren zijn vanaf 18.30 uur open.

Wilt u hierover of over andere dingen van de carnaval meer weten, check dan onze website: www.germelaand.nl of like onze Facebookpagina. Ook kunt u ons volgen op Twitter.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter