Kies nu je favoriete Jongkers voor het carnavalsseizoen 2023 – 2024

Zaterdagavond 11 november gaat het nieuwe carnavalsseizoen in Mill van start. Dit alles in Myllesweerd tijdens d’n Anvang. Op deze meer dan gezellige avond zal ook het 64e prinsenpaar van ’t Germelaand verschijnen. Maar ook worden die elfde van de elfde de Jongkers bekend gemaakt. Wie dat zullen zijn? Dat kun jij nog mee gaan beslissen!

Je kunt namelijk nog steeds je favoriete kandidaten aanmelden. Uiteindelijk gaat de jongkercommissie met al die kandidaten aan de slag om daaruit het 14e jongkerpaar te kiezen. Surf direct naar de site van ’t Germelaand en lever je kandidaten aan. Dit kan via https://germelaand.nl/kandidaten-jongkerpaar/

Rond deze tijd zal bij de verantwoordelijke commissie wel bekend zijn wie het nieuwe prinsenpaar zal zijn. Althans, vaak is dit rond de Millse kermis. Maar uit navraag bij deze commissie bleek dat er nog geen witte rook is. Of is dat al een eerste aanwijzing? Hoe dan ook, let tijdens de Millse kermis goed op verdachte situaties en wellicht zie je al iemand stiekem alaaf doen of andere verdachte bewegingen of opmerkingen maken. Reserveer in ieder geval de elfde van de elfde in je agenda om niets te missen van dit bijzondere 66e carnavalsseizoen.

Maar eerder al is het volop feest rond het 66-jarig bestaan van carnaval in Mill. Dit in het weekend van 27, 28 en 29 oktober. Dit alles zal gebeuren in een tot feesttempel omgebouwde en sfeervol ingerichte Sporthal de Looierij in Mill. Voor de muzikale feestavonden van vrijdag- en zaterdagavond is de kaartverkoop begonnen. De zondagmiddag is gratis toegankelijk. Op deze meer dan gezellige feestmiddag is iedereen van harte welkom, zullen tal van zusterverenigingen aanwezig zijn en is er ook een superfeestelijk muziek- en entertainmentprogramma.

Programma jubileumweekend

Vrijdagavond 27 oktober: DJ Sil , Papa Lauda , Djenz en Los Banderos;

Zaterdagavond 28 oktober: Slapstick DJ Duo en de WetNecks;

Zondagmiddag 29 oktober: De Zware Jongens en DJ Jan Smit;

Reserveer tickets via www.germelaand.nl