Kies nu uw favoriete prinsenpaar en boerenpaar voor carnaval 2016

Carnaval 2014 – 2015 zit er helaas weer op. SCM ’t Gèrmelaand kan terugkijken op een zeer geslaagd seizoen met tal van hoogte punten. Met jeugdprins Dejan, jeugdprinses Nina en nar Tom had de jeugd prima vertegenwoordigers. Jongkheren Leroy en Sjors hebben bij velen een onvergetelijke indruk nagelaten en Boer Ties en boerin Anna (Gerard Wolters en Elly v.d. Broek) waren een super boerenbruidspaar. Prins Jack en prinses Marieke waren al een fantastisch prinsenpaar maar tilden carnaval met het huwelijksaanzoek op carnavalszaterdag en hun huwelijk op carnavalsdinsdag naar een uniek en moeilijk te overtreffen niveau. Maar iedereen doet het op zijn en haar eigen manier en dat zal ook in het carnavalsseizoen 2015 – 2016 in Mill zo zijn.

Maar wie gaat er in het komende carnavalsseizoen in Mill voorop? Voor wat betreft het prinsenpaar en het boerenpaar kunt u dat nu al mee gaan bepalen.

Want wie ziet u graag als het 58e prinsenpaar van ’t Gèrmelaand tijdens carnaval 2016? En wie is voor u het juiste stel om als boer Ties en boerin Anna in de onecht verbonden te worden? Of zou het juist geen stel moeten zijn en wie zijn dan volgens u de juiste kandidaten? Schroom niet en stuur nu direct u namen in!

Mail voor kandidaat (meerdere namen mag uiteraard ook) prinsenpaar naar pkc@germelaand.nl en naar boerenpaar@germelaand.nl voor uw kandidaten voor boer Ties en boerin Anna. Per post kan dit naar SCM ’t Gèrmelaand, Postbus 50, 5450 AB Mill.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter