Komend weekend pronkzittingen Het Gèrmelaand 

Zaterdag 28 januari start weer de eerste Pronkzitting van de Gèrme te Mill. De avond begint om 20.00 uur. 

De tweede en derde pronkzittingen zijn op vrijdag 3 en zaterdag 4 februari a.s. Ook hiervan is de aanvang om 20.00 uur.

De locatie is de theaterzaal van Myllesweerd aan de Kerkstraat. Het belooft weer een prachtige avond te worden, met vele leuke sketches, tonproaters en dansen. Dus veel entertainment en dat allemaal door mensen uit Mill.

De deelnemers van dit jaar zijn, WAD, Jut en Jul, Heddekkes, Duk Zat, Maarten van Tienen, Bravro’s, Bent zonder Vent en de ex prinsen. Dit jaar zijn er nieuwe deelnemers namelijk Padoem Kwatsss! Ook treedt Brabants Bont op met hun carnavalsschlager, Als het Germelaand gaat feesten.

En de dansmariekes van de Foekepot en de Germills presenteren op de pronkzittingen hun allernieuwste dansen.

De presentatie van de avond is ook dit jaar weer in handen van Jeroen van de Heuvel. Het licht en geluid wordt geregeld door Jack Roijendijk van Roijendijk Licht En Geluid.

De horeca zal dit jaar verzorgd worden door Café de Winkel.

Op zondagmiddag 29 januari is de seniorenzitting. Dit is een aangepaste versie van de gewone Pronkzitting. Aanvang van de seniorenzitting is vanaf 13.00 uur. Bij de seniorenzitting treedt Pietje de Grondwerker op als tonproater.

Mocht u nog niet in de gelegenheid geweest zijn om kaartjes te kopen, dan kan dit nog. Alleen voor 4 februari is dat niet meer mogelijk, want deze avond is uitverkocht. Voor kaartjes kunt u terecht bij Ad Heijs of Francy Coppens, Wanroyseweg 22a in Mill (tel.nr.: 06-20828808). Prijs is € 12,50 per kaartje. 

Voor de seniorenzitting kunt u terecht bij de Senioren Hobby Club of voor aanvang van de zitting in Myllesweerd. Deze kaartjes kosten € 7,50 per stuk.

Voor meer informatie kunt u altijd kijken op onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter