Komende woensdag belangrijke kaartverkoop voor bomvolle pronkzittingen in Mill

Aanstaande woensdag 27 december wordt de officiele kaartverkoop gehouden van de Millse pronkzittingen. Deze humoristische en elk jaar gezellige zittingen zelf staan op vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari 2024 op het programma. Wil je voor een van deze zittingen op stoelnummer een zitplaats reserveren? Dan kan dat alleen tijdens de officiele kaartverkoop op woensdag 27 december vanaf 19.00 uur (deuren 18.00 uur open) in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Kaartjes kosten 12,50 euro en tijdens de kaartverkoop zijn er 6 kaartjes per persoon verkrijgbaar. Betalen kan zowel contant als via pin.

Let op

Na deze officiele kaartverkoop worden kaartjes nog via diverse horecazaken aangeboden, maar dan niet meer met stoelnummers en dan zijn er dus geen gereserveerde plaatsen. Omdat de zaal een andere indeling zal krijgen zijn er per pronkzitting minder stoelen beschikbaar, het is dus belangrijk om naar de kaartverkoop te komen voor mooie zitplaatsen. 

Programma

Op het bomvolle programma van deze zittingen staan weer veel bekende namen. Zo hoort en ziet u er Bravro’s, WAD, Jut en Jul, Duk Zat, exprinsen, exprinsessen, en Los Amigo’s. Maar ook nemen Marianne van Hal en Gerard van den Buijs weer plaats in de buutton en is ook Frank Peters weer terug van jaren weggeweest met een buut. Nieuw in de buutton is Bas de Veer. Daarnaast komen de vrienden van het prinsenpaar met een optreden en zijn er dansen van de GerMills, de Elfkes en Germerinnekes. Dit alles vakkundig aan elkaar gepraat door presentatoren Gijs van der Maden en Ko van der Ven. Licht en geluid is weer in handen van Jack Roijendijk en vrijwilligers vanuit Stichting Carnaval Mill zullen samen met Myllesweerd de horeca verzorgen.

Meer weten over carnaval in Mill? Volg SCM ’t Germelaand via socials en zie www.germelaand.nl

Foto’s: Cockie Kremers