Komende woensdag kaartverkoop jeugdpronkzitting Mill

Foto Kira Deckers

Op zaterdagavond 15 en zondagmiddag 16 februari wordt in de theaterzaal van Myllesweerd in Mill de jeugd- en jongerenpronkzitting gehouden. Na de jeugdzitting op zondag is er tevens de receptie voor de jeugdheersers van de Foekepot. De Mekkerbende (foto) zal hun Mekkerlied 2019 – 2020 tijdens deze jeugdzitting uiteraard ook live zingen.


Kaartverkoop
De kaartverkoop voor deze jeugdzittingen is aanstaande woensdag 12 februari. Van 18.00 uur tot 19.00 uur zijn dan kaartjes verkrijgbaar bij Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Voor kinderen kost een kaartje 3,50 euro en bezoekers van 17 jaar en ouder betalen 5,- euro.


Receptie
Op zondag 16 februari is het (na de jeugdzitting in Myllesweerd) om 18.11 uur tijd voor de receptie van de jeugdheersers van ’t Gèrmelaand. Op 22 november verschenen jeugdprinses Evy (Beerendonk) en narrin Jenna (Olivier) als nieuwe heersers over de Foekepot. Iedereen kan deze 2 enthousiaste jeugdheersers komen feliciteren. De toegang bij deze receptie is uiteraard helemaal gratis. De receptie start om 18.11 uur en duurt tot 20.00 uur.


Meer
Meer weten over alle activiteiten rond carnaval in Mill? Like dan de Facebookpagina van SCM ’t Gèrmelaand en zie www.germelaand.nl