Komende zaterdag receptie voor prinsenpaar en jongkers met verschijning boerenpaar in Mill

Afgelopen zaterdagavond 12 november begon ook in het Millse Germelaand het nieuwe carnavalsseizoen 2022 – 2023. Tijdens d’n Anvang waren er wat officiële momenten, een dans van de GerMills en stond verder vooral veel muziek van Toeternietoe en the Party Criminals op het programma, maar ook de verschijning van het nieuwe prinsenpaar en jongkerpaar. In een gezellige feestelijke en zeer goed gevulde theaterzaal in Myllesweerd verschenen prins Bas en prinses Suus (Crooijmans) als 63e prinsenpaar van ’t Germelaand. Broer en zus Jop en Susan (Relou) vormen dit jaar de jongkers.

Vlak voor de start van het vorige carnavalsseizoen werd zoals bekend alles afgelast door de bekende coronaredenen. Het nu verschenen prinsenpaar en de jongkers stonden ook toen in de startblokken maar moesten nog een jaartje wachten voor zij tijdens carnaval in Mill voorop konden gaan. Maar afgelopen zaterdag was het dan eindelijk toch zover. Niet alleen deze nieuwe carnavalsheersers moesten wachten, ook de nieuwe aanpak van de opening van het carnavalsseizoen in Mill kon nu pas worden gepresenteerd. Begon het seizoen eerder met een Bleravond, deze keer stond vooral feest centraal en een super live band in de vorm van The Party Criminals. Gezien de grote belangstelling door bezoekers en de vele positieve reacties was deze Anvang een groot succes.

Komend weekend, zaterdag 19 november zal dit nieuwe prinsenpaar en de jongkers een receptie worden aangeboden. Deze start om 18.11 uur in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Direct aansluitend aan deze receptie zal ook het nieuwe boerenpaar verschijnen. Wie dit carnaval boer Ties en boerin Anna zijn? Veel namen doen in het geruchtencircuit de ronde. Maar pas zaterdagavond zal na de receptie van prins Bas en prinses Suus en de jongkers Susan en Jop bekend worden wie er op carnavalsmaandag in de onecht worden verbonden. Iedereen is welkom en de toegang is uiteraard gratis. Muzikale omlijsting is in handen van Roijendijk licht en geluid.

Foto Cockie Kremers