Laatste gemotoriseerde optocht Gèrmelaand Mill!

katjes

Aankomende carnaval zal de laatste gemotoriseerde optocht plaatsvinden in Ut Gèrmelaand te Mill.

Vanaf  2017 zal er dus enkel ONGEMOTORISEERD aan de optocht kunnen worden deelgenomen, dat betekent dat carnavalswagens enkel door menskracht worden voortbewogen.

Het is al enkele jaren geleden dat SCM Ut Gèrmelaand  een wel overwogen besluit heeft genomen om in 2017 een ongemotoriseerde optocht te organiseren, omdat bij SCM de veiligheid hoog in het vaandel staat. Bovendien zijn wij van mening dat de kwaliteit van de optocht hierdoor geoptimaliseerd wordt en zijn wij ervan overtuigd dat dit besluit ten goede komt aan de gezelligheid en sfeer voor onze optocht. Wij hopen dan uiteraard ook weer op uw deelname!

De optocht  2016 vindt zoals jaren gebruikelijk plaats op carnavalszondag.

7 februari a.s. om 14.11 uur starten we vanaf de Leeuwerikstraat.

Uiteraard zijn er weer diverse categorieën.

–          Gemotoriseerde deelnemers.
–          Ongemotoriseerde deelnemers.
–          Individueel is van 1 tot en met 4 personen.
–          Buitendorpse deelnemers

Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan deze optocht dan kan u zich aanmelden door op de website het deelname formulier te downloaden, dit kunt u inleveren bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat te Mill vanaf week 1 2016. U ontvangt dan tegen contante betaling uw startnummer.

Ook kan men via de website: DOWNLOADS  de reglementen en verdere bescheiden  downloaden.

Stichting Carnaval Mill hoopt dat vele mensen met heel veel plezier gaan deelnemen aan de Carnavalsoptocht van de Germe uit Mill.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter