Leuk presentje voor deelnemers aan Millse carnavalsoptocht

Al enkele jaren bezoeken de kasteleins van café Royal en Grandcafé ’t Centrum uit Mill groepen die deelnemen aan de Millse carnavalsoptocht. Dat doen ze ook dit jaar weer.
En ze komen niet met lege handen, maar brengen een tray bier, een flesje wijn en consumptiebonnen mee. Doet u mee aan de optocht in ’t Gèrmelaand en heeft u zich nog niet ingeschreven?
Doe dat dan snel om deze attentie niet te missen.
Het initiatief om op deze manier deelnemers aan de Millse carnavalsoptocht te verrassen, namen Jack Rooijakkers van ’t Centrum en Broer van Thiel van café Royal enkele jaren geleden. En dat is in goede aarde gevallen.
 
Voor inschrijvingen kunt u kijken op onze website: www.germelaand.nl . Daar kunt u de benodigde formulieren downloaden. Ook de reglementen kunt u daar downloaden.
Of haal de inschrijfformulieren op bij Buitengewoon Kado aan de Hoogstraat 10 in Mill. Daar kunt u deze formulieren ook weer inleveren en na betaling van het startgeld, ontvangt u dan meteen uw start nummer.
Dit jaar is, zoals u wel bekend, de laatste gemotoriseerde optocht in ’t Germelaand. De optocht 2016 vindt zoals jaren gebruikelijk plaats op carnavals zondag, 7 februari a.s. om 14.11 uur starten we vanaf de Leeuwerikstraat.
Uiteraard zijn er weer diverse categorieën:
– gemotoriseerde deelnemers.
– ongemotoriseerde deelnemers.
– individueel is van 1 tot en met 4 personen.
– buitendorpse deelnemers
Ook hebben Jack en Broer destijds gezamenlijk besloten om tijdens de carnaval op zaterdagavond een groot openingsbal te organiseren. Dit vindt plaats bij zaal Royal een de Kerkstraat. Dit initiatief wordt enorm gewaardeerd want het heeft uitgemond in een heel gezellig feest. Het is daar elk jaar volle bak. De deelnemers van de optocht kunnen deze avond dan ook, de gekregen consumptiebonnen inleveren en samen met andere deelnemers eventueel de optocht bespreken. Maar natuurlijk staat deze avond het feesten en hossen voorop.
De horecaondernemers van ’t Centrum en Royal en Stichting Carnaval Mill wensen mede namens alle medewerkers iedereen te gekke carnavalsdagen in Mill.
 
Zie voor meer informatie over carnaval in Mill ook www.germelaand.nl. Een overzicht van activiteiten en evenementen is ook te vinden op www.uitinmill.nl
 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter