Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Deze onderscheiding is afgelopen zondag 29 mei uitgereikt aan Corné Kremers uit Mill.
 
Al jaren verricht Corné heel veel werk voor de gemeenschap. Wij als Stichting Carnaval Mill, willen bij deze Corné dan ook van harte feliciteren met deze zeer welverdiende onderscheiding.
 
Corné betekent heel veel voor carnavalvierend Mill. In de jaren 80 begon hij als jongetje met het duo Jut en Jul, deel te nemen aan de jeugd pronkzittingen. En nog steeds treedt hij op voor de volwassenen. Inmiddels al 35 jaar. En met groot succes. Sinds verschillende jaren hebben zij ook de verkiezing “Millenaar van het jaar” georganiseerd. Iedereen mag hiervoor namen inleveren. En tijdens een van de avonden van de pronkzitting wordt de Millenaar door het duo Jut en Jul in het zonnetje gezet. Ze schrijven er zelfs een speciaal lied voor.
 
Sinds 1996 verzorgde Corné ook de PR van de carnaval. Dat start met de opening van het carnavalsseizoen tot en met de sluiting. Dit hield in dat er zo rond de 75 tot 100 berichten geschreven werden.
 
Ook is Corné altijd betrokken bij diverse commissies en jaren lid geweest van het algemeen bestuur. Hij bracht vaak goede ideeën ter tafel, die tot verbeteringen in de organisatie leidden. In de vernieuwingscommissie heeft Corné ook zijn steentje bijgedragen en diverse activiteiten zijn zo onder de loep genomen en verbeterd.
 
Daarnaast is Corné al jaren deelnemer aan de blèravond met zijn groep Vur Mekaar. Corné is de grote initiatiefnemer, want hij zoekt hiervoor een melodie en de tekst komt ook van zijn hand. En met succes want de blèravond hebben ze met deze groep wel eens gewonnen. Dezelfde groep doet ook altijd mee met de optocht op carnavalszondag.
 
Dus voor Stichting Carnaval heel veel reden om Corné enorm te bedanken voor al zijn belangeloze inzet voor carnaval vierend Mill. Wij zijn heel trots op hem. Een driewerf Alaaf voor deze kanjer!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter