Mekkeravond 2016

Op vrijdag 25 november a.s organiseert de jubilerende Foekepot weer een Mekkeravond. Dit is een liedjesavond voor en door diverse kinderen uit Mill.

De Foekepot is enorm trots op de 6 deelnemers die zich dit jaar hebben aangemeld.

Dat zijn: De WakaWauzen, De Losbollekes, De Carnavalsknallers, De zingende stuiterballen, De Mèkkerkwekkers en het duo Suuske en Wieske. Alleen al aan de namen te zien, zal het een heel spektakel worden. De avond wordt gepresenteerd door het fameuze duo Ko en Gijs. Zij zijn voor menig jonge carnavalsvierder geen onbekende meer.

Ook zullen de Elkfes en de Germerinnekes (dansmariekes van de Foekepot) hun nieuwste dansen laten zien. Dat belooft weer wat.

De avond zal om 19.15 uur beginnen en de theaterzaal van Myllesweerd is om 18.45 uur open.

Eerst zal de strijd losbarsten om de Mekkerbokaal. Welke groep gaat dit jaar met deze bokaal aan de haal, en wordt het Mekkerlied van de Carnaval 2016-2017? Er is door de commissie ook al een jury samengesteld, die de zware taak krijgt om alle liedje te beoordelen. Ga er maar aan staan, dat valt niet mee.

Nadat de winnaar bekend gemaakt is, komt het meest spannende moment van de avond. Rond 21.44 uur zal de verschijning van de jeugdheersers plaats vinden. Wie zullen de opvolgers zijn van Prinses Dania en Narrin Britt? Is het weer een prinsenpaar?

In ieder geval hebben zij dit jaar wel een heel speciale taak, want de Foekepot viert dit jaar ook hun 55 jarig bestaan. Dit jubileumweekend is op zaterdag 10 en zondag 11 december.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website: www.germelaand.nl of volg ons op Facebook.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter