Mekkeravond al in volle voorbereiding!

Vrijdag 23 november is het weer zover. De Jeugdcarnaval Mill, de Foekepot genaamd, tekent dan voor de organisatie van de opening van het carnavalsseizoen 2018-2019. Het allereerste wat dan in je opkomt is, wie oh wie zullen de nieuwe Jeugdheersers zijn van de Foekepot.?

Afgelopen jaar waren dit Prins Cas I (Vloet), Prinses Eline (Klomp) en Nar Bram (Vlaar). Zij hebben een prachtige carnaval gehad, waar ze zeer mooie herinneringen aan zullen bewaren. Maar helaas prins, prinses en nar ben je maar één jaar.

Maar voorafgaande aan deze spannende gebeurtenis is er de strijd voor het Mekkerlied van carnavalsjaar 2018-2019. Er zijn al 3 deelnemers te weten, de Losbollekes, Feestbeesten en de Carnavalsknallers. Maar uiteraard hoopt de Foekepot erop, dat er nog meer kinderen zijn, die mee willen doen. Dat maakt de strijd alleen maar leuker en spannender. En ja, het is toch een hele eer om de winnaar te zijn van de oh zo felbegeerde Mekkerbokaal.

Je kunt jezelf, duo of groep opgeven via de e-mail: mekkerbal@germelaand.nl. Maar als je dit liever telefonisch wilt doen, dan kan dit ook. Bel dan naar Pamela Bisschops, telefoon 06 20099564. 
Wil je bij je opgave ook meteen doorgeven met welk liedje en muziek jullie meedoen? Dan is alles helemaal geregeld.

De Foekepot hoopt dat jullie je aangesproken voelen. Ze zitten gespannen te wachten op jullie reactie.

Mocht je toch nog vragen hebben of meer info, dan kan je altijd kijken op onze website: www.germelaand.nl, of volg ons op Facebook of Instagram.