Mekkerbal van de Foekepot!

Vrijdagavond 25 november is het weer zover. Dan is het Mekkerbal voor en door de kleine Germe en Germerinnekes van Mill. De avond begint om 19.00 uur in de theaterzaal van Myllesweerd te Mill.

Op dit moment heeft de Foekepot al enkele inschrijvingen, maar uiteraard is er de hoop dat er nog vele kinderen meer met deze Mekkeravond mee willen doen.
Men kan zich opgeven via de mail. Stuur je mailtje dan naar: mekkerbal@germelaand.nl. Of je kan je opgeven via de telefoon:  06-20099564.

Als je een liedje gevonden hebt, dan wil de organisatie graag meteen weten welke melodie je wilt gebruiken, zodat er niet twee dezelfde zijn op die avond. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

De strijd voor het winnen van de Mekkerbokaal zal zo rond 19.00 uur losbarsten En nadat de winnaar hiervan bekend is, is het tijd voor de verschijning van de nieuwe Heersers van de Foekepot. Wie oh wie worden de opvolgers van Prinses Dania en Narrin Britt. Elke keer is dit weer een heel spannend moment.

Dit  jaar is het wel een wel heel speciaal jaar, want de Foekepot viert haar 55-jarig bestaan. Dat is in de carnavalswereld een jubileum. Het jubileumweekend wordt gevierd in het weekend van 10 en 11 december 2016.  Het programma en alle feestelijkheden eromheen is inmiddels bekend en zal morgen op social media en de website verschijnen. Schrijf deze data maar alvast in jullie agenda, want het belooft een mooi feest te worden, voor zowel jong als oud.

Dus bij deze willen we alle kinderen uit Mill oproepen om zich aan te melden voor de Mekkeravond, zodat we er weer een prachtig spektakel van kunnen maken. Voor verdere informatie kan je op onze website kijken: www.germelaand.nl of je kan ons via facebook volgen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter