Millse Leon van Dijk jubileumprins bij de Vlietstampers in Gennep

De in Mill geboren en getogen Leon van Dijk is onlangs als jubileumprins verschenen van de Vlietstampers in Gennep. Deze carnavalsclub voor mensen met een verstandelijke beperking, zal binnenkort ook met prins Leon en zijn gevolg in Mill te gast zijn. Op vrijdagavond 14 februari komen ze namelijk naar de Regionale pronkzitting in Myllesweerd.

Receptie

Wilt u prins Leon eerder feliciteren? Dan bent u van harte welkom op zondag 2 februari in Pica Mare in Gennep, want dan wordt Leon vanaf 15.00 uur een receptie aangeboden.

Carnavalsliefhebber

Leon van Dijk was in Mill ook al geen onbekende in het carnaval. Sinds zijn 18e jaar was hij lid van carnavalsvereniging de Wielwaajers. Hij vervulde daarbij diverse taken zoals o.a. lid van de raad van elf maar ook was hij al eens veldwachter bij de boerenbruiloft. Als carnavalsvereniging bestaan de Wielwaajers niet meer, maar het is nog altijd een gezelligheidsclub waarbij Leon ook regelmatig te vinden is. Mooi dat deze carnavalsliefhebber nu jubileumprins is bij de Vlietstampers.

SCM ’t Gèrmelaand feliciteert Leon met deze titel en wenst hem een fantastisch carnaval!